Veronika Simonett

flute&speaking, mijn verhaal van klankverbinding:                                                                       

2012 heb ik KlankVerbinding opgericht. Op mijn reis door het leven ben ik steeds weer gefascineerd door klank en muziek. Geboeid door de energie, de trilling die de communicatie bevordert. Je voelt meer dan je hoort. Het mooie is dat iedereen muziek en klank in zich draagt. De verbinding van je eigen klank met de klank in de wereld schept vertrouwen, kracht en plezier in het leven.

Er zijn af en toe momenten waar je eigen klank niet sterk trilt, waar je een nieuwe stemming kunt gebruiken, energie / trilling wilt vernieuwen of waar je iets minder in je kracht staat. Daar heb ik een programma ontwikkeld “luister naar je grondtoon”.

Omdat ik zelf regelmatig ervaar wat het verbinden van stem, lichaam en ruimte kan doen geef ik dat graag aan mensen verder. Hoe mooi is het een wereldsymphonie te creëren waar iedereen zijn rol kan bijvoegen en de wereld een diversiteit van klankbeelden ervaart die elkaar bevorderen en met elkaar in gesprek gaan.

Mijn principes van waar ik werk zijn: vertrouwen, rust en integriteit.

 

Wat kan ik voor je betekenen?

  • Je zoekt naar een interactieve workshop voor je medewerkers voor de hechting van het team te versterken.
  • Je bent op zoek naar een bijzonder concert of workshop.
  • Je bent aan het organiseren van een herdenking, uitvaart of lezing over zingeving en je wilt met muziek de sfeer creëren waardoor de woorden goed tot hun recht komen.
  • Je zoekt naar mogelijkheden je leven een richting te geven waar je met energie en plezier verder kunt. Bij voorbeeld na een ingrijpend gebeuren, partner verloren, echtscheiding, werk kwijt.
  • Je loopt met een vraag: Je regelt van alles, waar blijf jezelf? Doe je echt dat wat je wilt of word je geleefd door wat je opgedragen wordt?
  • Je bent erg zenuwachtig als je een opdracht krijgt waar je gaat presenteren, je raakt je stem kwijt omdat je veel moet praten, je wil je eigen grondtoon vinden.

 

Wat ik van mensen terug hoor:

Je schept snel vertrouwen, je bent niet op de voorgrond en toch duidelijk aanwezig. Dat geeft ruimte voor mezelf.

 

Geïnteresseerd? Bel me 06 108 65 961   of  mail: info@klankverbinding.nl