Veronika Simonett

2012 heb ik KlankVerbinding opgericht. Gefascineerd door de kracht en de stilte van klank en muziek, geboeid van de energie, de trilling, de communicatie van klank.

De verbinding van je eigen klank met de klank in de wereld schept vertrouwen en plezier in het leven. Het mooie is dat iedereen muziek en klank in zich draagt.

 

Af en toe zijn er momenten waar je een nieuwe “stemming” kunt gebruiken, waar je energie / trilling wilt vernieuwen of waar je minder in je kracht staat. Daar heb ik een programma voor ontwikkeld “luisteren naar je grondtoon”.

Omdat ik zelf regelmatig ervaar wat het verbinden van stem, lichaam en ruimte kan doen geef ik dat graag aan mensen verder. Hoe mooi is het een wereldsymphonie te creëren waar iedereen zijn rol kan bijvoegen en de wereld een diversiteit van klankbeelden ervaart die elkaar bevorderen en met elkaar in gesprek gaan.

Mijn principes van waar ik werk zijn: vertrouwen, rust en integriteit.

 

Wat kan ik voor je betekenen?

  • Je zoekt naar mogelijkheden je leven een richting te geven waar je met energie en plezier verder kunt. Bij voorbeeld na een ingrijpend gebeuren, partner verloren, echtscheiding, werk kwijt.
  • Je loopt met een vraag: Je regelt van alles, waar blijf jezelf? Doe je echt dat wat je wilt of word je geleefd door wat je opgedragen wordt?
  • Je bent erg zenuwachtig als je een opdracht krijgt waar je gaat presenteren, je raakt je stem kwijt omdat je veel moet praten, je wil je eigen grondtoon vinden.

 

Wat ik van mensen terug hoor:

Je schept snel vertrouwen, je bent niet op de voorgrond en toch duidelijk aanwezig. Dat geeft ruimte voor mezelf.

 

Geïnteresseerd? Bel me 06 108 65 961   of  mail: info@klankverbinding.nl