concerten

Mijn muziek is meestal op vrije improvisatie gebaseerd. Ieder moment krijgt zijn unieke muziek. Het publiek wordt uitgenodigd actief te luisteren.

Mogelijk met alt-dwarsfluit, shruti-box, framedrum en zang / stemkunst

Ik ben gefascineerd van pure klanken, oerklanken. Het onderzoeken wat de stem alles kan is een van mijn drijfveren. Met mijn stem en mijn alt-dwarsfluit zoek ik naar mogelijkheden. De uitdaging ins één instrument en zoveel verschillende klanken als mogelijk eruit halen.

Mijn inspiratiebronnen zijn:

  • Natuurjodel
  • Film Heimatklänge met Christian Zehnder, Erika Stucki en Noldi Adler,
  • Vocaalgroep Zapp Mama in vroegere jaren, ze deden alle percussie met stem,
  • Ronald Snijders, fluitist
  • Matthias Ziegler, fluitist

 

 

Zoek je:

  • Een intermezzo voor een lezing, een opening of een besloten feest?
  • Een afwisseling en opfrissing tijdens een trainingsdag?
  • Wil je live muziek tijdens een yoga-les of een meditatie?
  • Wil je een groep mensen met een concert verwennen?

Informatie:  T +316 10865961

 

 

Ben je muzikant

En zoek je samenwerking? Ik kom graag in gesprek en kijk naar mogelijkheden.

 

 

Op zoek naar een energieke workshop?

Natuur-Jodel staat voor kracht en communicatie. Durf je het aan met een groep je stem op natuurlijke wijze en toch buiten je comfort te laten klinken?  Je kracht voelen, met elkaar in flow komen, elkaar ondersteunen en met elkaar communiceren.

 

Benieuwd?    Bel me:  T  06 10865961 of stel een vraag hier