KLANKVERHALEN OM BIJ WEG TE MIJMEREN

Lentelust / Zomerzot / Herfstheisa / Winterwonder

Carla Thierry en Veronika Simonett vertellen prachtige verhalen zonder woorden. Ze gebruiken instrumenten en hun stem om u mee te nemen op reis, van zee naar de bergen, van stad naar het woud in beweging en stilte, in 4 verschillende seizoenen.

Vergeet je bagage, sluit je ogen en geniet.

U kunt boeken voor het hele seizoensprogramma of een onderdeel ervan, vraag een offerte.

Duo DuRiKla verzorgt ook thema avonden, workshops en klankconcerten,

Carla speelt percussie, gongs en diverse instrumenten uit verschillende culturen. Daarnaast bouwt ze zelf klankinstallaties en klankmobiles die ze soms tijdens de concerten bespeelt, kijk (klareson.nl). Ze heeft zich onder meer verdiept in TaKeTiNa, een ritme methode.
Veronika (veronikasimonett.nl) gebruikt naast de altfluit en haar stem de framedrum, mondharmonica en gongs of kleine percussie-instrumenten. Haar specialisatie is klankkleur, ze heeft zich verdiept in de Methode Lichtenberg en gespecialiseerd in de klanken van de Natuur-Jodel.

Carla en Veronika gaan uit van klank, ritme, stilte en interactie met het publiek en het thema wat ze kiezen. Het bijzondere is de wisselwerking tussen ritme en klank, doorgaan en veranderen.
“Genieten van een bijzondere reis, ontspanning en terugvinden van je basis is het doel van onze muziek”.

Heb je een bijzondere locatie of kunst? Duo DuRiKla komt graag spelen en geeft je ruimte een klanksfeer die langer blijft hangen.

Neem contact op: T: +31 6 10865961 of M: info@klankverbinding.nl