Duo DuRiKla

Muziek wordt bepaald door ritme, maat en melodie.

Spelen met deze ingrediënten maakt dat de ervaring hoe je muziek beleefd iedere keer weer uniek is. Samen met Carla Thierry (klareson.nl) vormt Veronika Simonett het duo DuRiKla, duo ritme en klank.

Duo DuRiKla verzorgt thema avonden, workshops en klankconcerten,

Carla speelt percussie, gongs en diverse instrumenten uit verschillende culturen. Daarnaast bouwt ze zelf klankinstallaties en klankmobiles die ze soms tijdens de concerten bespeelt. Ze heeft zich verdiept in TaKeTiNa, een ritme methode.
Veronika gebruikt naast de altfluit en haar stem de framedrum, mondharmonica en gongs of kleine percussie-instrumenten. Haar specialisatie is klankkleur, ze heeft zich verdiept in de Methode Lichtenberg en de klanken van de Natuur-Jodel.

Carla en Veronika gaan uit van klank, ritme, stilte en interactie met het publiek en het thema wat ze kiezen. Het bijzondere is de wisselwerking tussen ritme en klank, doorgaan en veranderen.
“Bewustwording door ontspanning en terugvinden van je basis is het doel van onze muziek”.

Heb je een bijzondere locatie of bijzondere kunst? Duo DuRiKla komt graag spelen en geeft je ruimte een klanksfeer die langer blijft hangen.

Neem contact op: T: 06 10865961 of M: info@klankverbinding.nl