De blogpagina is opgezet. Nu bepalen hoe het eruit komt te zien en natuurlijk content schrijven.

Moeilijke stappen, wat ga ik schrijven, wat is mijn expertise, waar willen jullie informatie over hebben? Dat is niet zo makkelijk, ik weet nog niet wie jullie als mijn lezers zijn. In het hoofd kan ik van alles verzinnen, klopt het dan ook? Dat weet ik niet, een vriendin van mij heeft me geleerd en “nee” heb je, een “ja” kan je krijgen. Als je niet met iets begint kan je ook geen reacties krijgen. Nou dat is best eng, hoe zien de reacties dan uit? Kritisch, positief of ….?

Op het moment schrijf ik bijna iedere avond een pagina. Wat was het thema van mijn dag, hoe ging het mij ermee? Net iets anders dan een dagboek met gebeurtenissen. In deze paginas’s staan mijn belevenissen, bevindingen en ervaringen. Soms zijn de gedachten nog niet geordend. Ik laat de pen gewoon over het papier gaan. Fijn is, ik krijg er rust van. Het helpt me de dag af te sluiten.

Ik wil jullie hier meenemen met mijn gedachten die opkomen als ondernemer, door de dag. En ik wil jullie meenemen in de reis die ik met mijn muziek maak. Mijn fluit pak ik tussendoor, als ik mijn ziel wil laten bungelen en op andere gedachten komen. Mijn fluit neem ik iedere dag natuurlijk om te repeteren, alleen of met mijn muziek-maatjes. En ik pak mijn fluit als ik met iets zit en emoties kwijt wil. Muziek helpt mij in verschillende opzichten. Dat wil ik graag met jullie delen.

Op jullie reacties verheug ik me. Ik ben benieuwd wat jullie inspireert en hebben jullie vragen of thema’s voor me, laat het weten. Wie weet gaat mijn volgende blog er over.

Categorieën: content delen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *