08apr2018

Muzikale proeverij, biologisch, vegetarisch en akoestisch

Van 15.00 tot 17.00

bij Vegetarisch en Biologisch eethuis

Radstakeweg 73, 7412 XS Deventer, Nederland

€ 37,50 p/p

Muzikale proeverij, vegetarisch, biologisch en akoestisch.
 
De lekkernijen voor de inwendige mens worden verzorgd door Lien de Kruiff en Berke. De akoestisch muzikale ingrediënten arrangeert Duo DuRiKla, Carla Thierry en Veronika Simonett. Een middag waar je voeding krijgt voor al je zintuigen.

Een mens heeft meerdere zintuigen. Kijk je naar een schilderij of naar een plaatje gebruik je vooral je ogen. Proef je lekker eten is je smaak van belang. Luister je aandachtig naar muziek gaan je oren open. Hoe is de beleving als je meerdere zintuigen tegelijk prikkelt?
Je kan tegenwoordig naar concerten waar met projectie van foto’s gewerkt word. Dat is éen mogelijkheid meerdere zintuigen aan te spreken. Een andere is onze muzikale proeverij.

Je ziet de lekkere hapjes en de instrumenten, je eet de hapjes en proeft de smaak en geniet. Daarbij luister je naar muziek die gearrangeerd is op ingrediënten, smaak en kleur van de hapjes. Een totaal beleving van deze drie zintuigen. Je hebt natuurlijk ook tastzin, hoe voelt een hapje als je het met de hand eet? En hoe ruikt het? En ??


Het is een primeur en we zijn erg benieuwd hoe onze gasten deze middag ervaren.

Terug naar evenementenoverzicht

Categorieën:

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *