Fluitlessen

Wil je vrijer leren spelen? Van klankkleur variëren? Mogelijkheden vergroten?

Je kent waarschijnlijk het begrip “formanten”. Dit heeft met resonantie te maken. De formanten hebben een groot invloed op de klankkleur tijdens je fluitspel. Zangles bevordert het vormen en het beleven van diversen klanken wat weer ten goede komt aan je fluitspel. Ik integreer zangoefeningen in mijn fluitlessen. Benieuwd? Maak een afspraak.

Als fluitiste en voice-artist ken ik beide kanten, de klankkleuren van de zanger en de klankkleur van de fluitiste. Zingen in de fluit of beatboxen zijn andere mogelijkheiden om te variëren met je klankkleur.

Herken je iets van het volgende?

  • Je zoekt naar nieuwe klankkleuren
  • Je wilt je vrije spel ontwikkelen en vernieuwen
  • Je zoekt naar alternatieve fluitlessen

Maak dan een afspraak voor kennismaking: T: 06 10865961 of M: info@klankverbinding.nl

Hoe werk ik?

Series van 5 werken het beste bij mijn methode. Je neemt eerst een proefles voor € 20,-, ga je door met de lessen wordt dit aangerekend. Ik geef les van 3/4 uur, neem warming-up mee en daag je uit voor vrij te spelen, je unieke klankkleur te ontdekken en met verschillende mogelijkheden van de fluit te experimenteren. Jouw vraag staat natuurlijk centraal.

Mijn uurloon voor muzieklessen is € 60,- excl. btw. Voor een les reken ik € 55,- incl. btw. Neem je een serie van 5 is de prijs € 250,- dit kan in 2 termijnen betaald worden.