De verbinding van je eigen klank met de klank in de wereld schept vertrouwen en plezier in het leven. Het mooie is dat iedereen muziek en klank in zich draagt. Als je ervaart dat je klank bent en niet alleen klank maakt krijg je een bijzonder geschenk. Je kan de trillingen in je hele lijf voelen.

Af en toe zijn er momenten waar je een nieuwe “stemming” kunt gebruiken, waar je energie en trilling wilt vernieuwen of waar je meer in je kracht wilt staan. Als Zwitserse ben ik graag in de bergen. Tijdens een bergtocht en vooral op de top van een berg komt het gevoel van “Yess”, wat bijzonder hier boven, dichter bij de hemel, kijken in de verte. Een Juchzer klinkt bijna automatisch uit mijn keel. Krachtig, met veel vreugde ontstaat het geluid en ik luister naar een echo. Is er iemand die me terug roept? Is er een berg die het echo geeft?

Deze kracht en vreugde geef ik graag verder. Er is niet altijd een bergtocht nodig om dit gevoel en klank te laten ontstaan. Beleven en ervaren van de mogelijkheden van je stem, verbinden met je kern dat schept ruimte, vreugde en vrede in jezelf. Met deze ervaring ga je anders door de wereld, je kan makkelijker in balans blijven.

Hoe mooi is het een wereldsymphonie te creëren waar iedereen zijn rol kan spelen en de wereld een diversiteit van klankbeelden ervaart die elkaar bevorderen en met elkaar in gesprek gaan.

Mijn stemexpressie is er op gebaseerd de mogelijkheden van de stem te bevorderen en te beleven. Ik gebruik verschillende methodes in mijn lessen en combineer het klinken met beweging, adem en ontspanning. Mijn inspiratie en nascholing in de Lichtenberg methode van Gisela Rohmert, Psychotoniek (Adem en Beweging) van Volkmar Glaser en “Stimme von Fuss bis Kopf” Atem-Tonus-Toon von Maria Höller-Zangenfeind zijn de basis waarop ik mijn eigen methode heb ontwikkeld.

Mijn principes van waar ik werk: vertrouwen, integriteit en stilte.

Klank is trilling, trilling is energie, energie is leven. Je eigen trillingen voelen en verklanken brengt je energie en flow in je leven.

  • je twijfelt hoe je verder wilt
  • je wilt je emoties verwerken
  • je voelt je niet lekker in je vel

Zit er hier boven een herkenbare uitspraak tussen? In een eerst gesprek kunnen we elkaar leren kennen en kijken naar mogelijkheden.

Afspraak maken of vragen? Een proefles is € 20 en wordt aangerekend als je een serie van 5 lessen boekt: T: 06 10865961   of     M: info@klankverbinding.nl