Woorden die in mij opkomen na vanmorgen: Sfeer, persoonlijk,rust,verbinding tussen beeld, gevoel en klank. Mooie gevoelige dwarsfluit muziek en prachtig gevoelig gezongen liederen. Veronika , ik denk dat jij heel snel en goed aanvoelt wat de sfeer is en hoe je je toon en muziek hierop kunt afstemmen.

Voor mij gaf de ochtend vooral rust en dicht bij mezelf komen. Niet zweverig, wel met gevoel, maar ook praktisch en met beide benen op de grond.

Ik ben met een goed gevoel naar huis gegaan. Een ervaring rijker en iets om mee te nemen in mijn eigen rugzakje en eventueel te gebruiken bij  zorg die wij bieden aan terminaal zieken. Ook heb ik een indruk gekregen van wat jij kunt bieden op het gebied van sfeer brengen bij een bepaalde gelegenheid, ik houd je zeker in mijn achterhoofd voor een eventuele persoonlijke muzikale groet aan iemand. Wat betreft stemcoaching, jij combineert volgens heel natuurlijk en gemakkelijk je fysiotherapeutische ervaring en kennis met je muzikaliteit en liefde voor mensen.

Mijn complimenten voor je plezierige en open wijze van invulling van deze ochtend voor de vrijwilligers van stichting de Cirkel.

Dankjewel….

Categorieën: klantervaringen